Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Μπαταρία μολύβδου οξέος >
VRLA 12v 28ah μπαταρία μολύβδου 90-95% αποδοτικότητα φόρτισης

VRLA 12v 28ah μπαταρία μολύβδου 90-95% αποδοτικότητα φόρτισης

βρλα 12v 28ah μπαταρία μολύβδου

12v 28ah μπαταρία μολύβδου και οξέος

όξινη μπαταρία μολύβδου συντήρησης ελεύθερη σφραγισμένη

Place of Origin:

China

Μάρκα:

Kweight

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Αποδοτικότητα δαπανών:
90-95%
Τετάρτη:
6V, 12V, 24V, 36V, 48V, κ.λπ.
Θερμοκρασία δαπανών:
20-50°C
Θερμοκρασία λειτουργίας:
0-45°C
Κύκλος ζωής:
200-1000 κύκλοι
Αξιοπιστία:
Υψηλή αξιοπιστία
Σχεδιασμός:
Διάφορα σχέδια
Βάρος:
Διάφορα Βάρη
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Οι όξινες μπαταρίες μολύβδου είναι μια αξιόπιστη, οικονομική και μακράς διαρκείας λύση ενεργειακής αποθήκευσης για ποικίλες εφαρμογές όπως τα συστήματα UPS, τις βαθιές εφαρμογές κύκλων, την εφεδρική δύναμη, και τα αυτοκίνητα συστήματα. Χαρακτηρίζονται από τη σφραγισμένη κατασκευή, την πυκνότητα υψηλής δύναμης, και την ευρεία λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας τους, που κάνει τους τη δημοφιλέστερη επιλογή όταν την ενεργειακή αποθήκευση.

Οι όξινες μπαταρίες μολύβδου έχουν έναν κατ' εκτίμηση κύκλο ζωής 200-1000 κύκλων, ανάλογα με τον τύπο εφαρμογής και χρήσης. Είναι σε θέση στις θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 0°C ως 45°C και έχουν μια σειρά θερμοκρασίας δαπανών -20°C σε 50°C. Το βάρος των όξινων μπαταριών μολύβδου ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και την ικανότητά τους, και η αποδοτικότητα δαπανών τους κυμαίνεται χαρακτηριστικά από 90-95%.

Οι όξινες μπαταρίες μολύβδου είναι μια οικονομικώς αποδοτική και αξιόπιστη επιλογή για ποικίλες ανάγκες ενεργειακής αποθήκευσης. Με μια ευρεία σειρά θερμοκρασίας, έναν μακράς διαρκείας κύκλο, και μια υψηλή αποδοτικότητα δαπανών, αυτές οι μπαταρίες είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί μια αξιόπιστη, σφραγισμένη λύση ενεργειακής αποθήκευσης.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Όξινη μπαταρία μολύβδου
 • Μέγεθος: Διάφορα μεγέθη
 • Σχέδιο: Διάφορα σχέδια
 • Τύπος: Όξινη μπαταρία μολύβδου
 • Λειτουργούσα θερμοκρασία: 0-45°C
 • Ικανότητα: 1Ah-3000Ah
 • VRLA, ΠΉΚΤΩΜΑ, υψηλό ποσοστό, βαθύς κύκλος
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Τερματικό Διάφορα τερματικά
Τύπος Όξινη μπαταρία μολύβδου
Σχέδιο Διάφορα σχέδια
Αξιοπιστία Υψηλή αξιοπιστία
Βάρος Διάφορα βάρη
Self-discharge ποσοστό 2-3% το μήνα
Τάση 6V, 12V, 24V, 36V, 48V, κ.λπ.
Ικανότητα 1Ah-3000Ah
Κύκλος ζωής 200-1000 κύκλοι
Μέγεθος Διάφορα μεγέθη
Βαθύς κύκλος Ναι
 

Εφαρμογές:

Η όξινη μπαταρία μολύβδου Kweight είναι μια αξιόπιστη πηγή ισχύος για τις διάφορες εφαρμογές, που περιλαμβάνουν αλλά που δεν περιορίζονται σε VRLA, το βαθύ κύκλο, το UPS, το ηλιακό, και ηλεκτρικό όχημα, κ.λπ. Αυτή η μπαταρία σχεδιάζεται για να προσφέρει την υψηλή αξιοπιστία και έρχεται με τα διάφορα τερματικά και τα βάρη. Το self-discharge ποσοστό του είναι μόνο 2-3% το μήνα, κάνοντας το μια τέλεια επιλογή για τη μακροπρόθεσμη χρήση.

Η όξινη μπαταρία μολύβδου Kweight κατασκευάζεται στην Κίνα, η οποία επιτρέπει σε μας για να τον παρέχει σε μια ανταγωνιστική τιμή. Με την υψηλή αξιοπιστία και τη μακριά ζωή υπηρεσιών της, αυτή η μπαταρία είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνους που χρειάζονται μια αξιόπιστη πηγή ισχύος για τις αιτήσεις τους.

Η όξινη μπαταρία μολύβδου Kweight είναι ιδανική για τις εφαρμογές που απαιτούν τη υψηλή επίδοση και την αξιοπιστία. Χρησιμοποιείται ευρέως σε VRLA, το βαθύ κύκλο, το UPS, το ηλιακό, και ηλεκτρικό όχημα, κ.λπ. Είναι σε θέση τη μακροπρόθεσμη και αξιόπιστη εξουσία στα διάφορα σκληρά περιβάλλοντα. Με τα διάφορα τερματικά και τα βάρη της, μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Εάν ψάχνετε μια αξιόπιστη και μακροπρόθεσμη πηγή ισχύος, κατόπιν η όξινη μπαταρία μολύβδου Kweight είναι η τέλεια επιλογή. Με το χαμηλό self-discharge ποσοστό και την υψηλή αξιοπιστία του, είναι μια τέλεια επιλογή για τις διάφορες εφαρμογές. Έτσι, επιλέξτε την όξινη μπαταρία μολύβδου Kweight και απολαύστε την αξιόπιστη δύναμή του για τα επόμενα χρόνια.

 

Προσαρμογή:

Όξινη υπηρεσία προσαρμογής μπαταριών μολύβδου Kweight

Το Kweight προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των όξινων υπηρεσιών προσαρμογής μπαταριών μολύβδου για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών. Ειδικευόμαστε στις μπαταρίες VRLA, ΠΗΚΤΩΜΆΤΩΝ, AGM, EFB και OPzV, διαθέσιμες σε τα διάφορα μεγέθη, βάρη και τα σχέδια. Οι όξινες μπαταρίες όλες μολύβδου μας γίνονται στην Κίνα και μπορούν να προσαρμοστούν για να εγκαταστήσουν τις ακριβείς απαιτήσεις σας.

Επιλέξτε από την επιλογή μας όξινων μπαταριών μολύβδου που χαρακτηρίζουν:

 • Μπαταρίες VRLA και ΠΗΚΤΩΜΆΤΩΝ.
 • AGM και EFB μπαταρίες.
 • Μπαταρίες OPzV.
 • Διάφορα μεγέθη, βάρη και σχέδια.

Το Kweight παρέχει τις υψηλότερες όξινες μπαταρίες ποιοτικού μολύβδου για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών παγκοσμίως. Μας ελάτε σε επαφή με για να ανακαλύψετε σήμερα περισσότερων για το πώς οι όξινες υπηρεσίες προσαρμογής μπαταριών μολύβδου μας μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Όξινες τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία μπαταριών μολύβδου

Παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για όλα τα όξινα προϊόντα μπαταριών μολύβδου. Η πεπειραμένη τεχνική ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να παρέχει τις οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, και τη συντήρηση.

Παρέχουμε το τηλέφωνο και την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια των ωρών γραφείου, και την υποστήριξη 24/7 έκτακτης ανάγκης. Προσφέρουμε επίσης τα προληπτικά σχέδια συντήρησης για να εξασφαλίσουμε τις όξινες εργασίες προϊόντων μπαταριών μολύβδου σας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα και ακίνδυνα.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια με το όξινο προϊόν μπαταριών μολύβδου σας, μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Τοποθετημένη τοίχος μπαταρία λίθιου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023 kweightpower.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
content_copy