Να στείλετε μήνυμα
Πολιτική μυστικότητας

Σπίτι

>

Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd Πολιτική μυστικότητας

Πολιτική μυστικότητας

Αυτή η πολιτική ειδοποίηση είναι αποτελεσματική από τις 8 Δεκεμβρίου 2022.

Στη Co. τεχνολογίας Kweight, το ΕΠΕ μαζί με τις θυγατρικές μας και τα υποκαταστήματα (συλλογικά «διακρατικός», «εμείς», «εμείς» ή «μας) είμαστε δεσμευμένοι στη μυστικότητά σας. Καταλαβαίνουμε ότι όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, μας εμπιστεύεστε με τις πληροφορίες σας. Στοχεύουμε να είμαστε όσο το δυνατόν διαφανέστεροι για το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε αυτές τις πληροφορίες. Αυτή η πολιτική μυστικότητας προορίζεται να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πώς χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε εκείνες τις πληροφορίες.

Ενσωμάτωση στους όρους χρησιμοποίησης
Σε διακρατικό ξέρουμε ότι φροντίζετε για το πώς η προσωπική πληροφορία σας χρησιμοποιείται και μοιράζεται. Με την επίσκεψη του ιστοχώρου μας («περιοχή»), δέχεστε τις πρακτικές και τις πολιτικές που εκτίθενται κατωτέρω. Αναγνωρίζετε ότι αυτή η πολιτική μυστικότητας έχει ως σκοπό να διαβαστεί σχετικά με τους όρους & τις διατάξεις.

Πληροφορίες συλλέγουμε
Για να παρέχουμε σε σας τα αγαθά και τις υπηρεσίες στην περιοχή μας, συλλέγουμε δύο τύπους πληροφοριών για τους χρήστες μας. Προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες (σ. ΙΙ) και συνολικές πληροφορίες.

Προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες: Αυτό αναφέρεται στις πληροφορίες που κοινοποιούν σε μας τις λεπτομέρειες ποιοι είστε. Όταν συμμετέχετε σε ορισμένες δραστηριότητες σε αυτήν την περιοχή, όπως η καθιέρωση μια επιφύλαξη ή τοποθέτηση μιας διαταγής, μπορούμε να σας ζητήσουμε για να παρέχουμε ορισμένες πληροφορίες για σας. Τα παραδείγματα του σ. ΙΙ μπορούν να περιλάβουν:
Ο πρώτος και το επώνυμο σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, όνομα και κωδικός πρόσβασης σύνδεσης και άλλες προσδιορίζοντας πληροφορίες.
Συνολικές πληροφορίες: Αυτό αναφέρεται στις πληροφορίες που δεν προσδιορίζουν από μόνο του ένα συγκεκριμένο άτομο. Συγκεντρώνουμε ορισμένες πληροφορίες για σας βασισμένες όπου επισκέπτεστε στην περιοχή μας και τι άλλες περιοχές μπορεί να σας είχαν κατευθύνει σε μας. Αυτές οι πληροφορίες, που συλλέγονται με ποικίλους τρόπους, συντάσσονται και αναλύονται και σε προσωπική και αθροισμένη βάση. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να περιλάβουν:
Ο ομοιόμορφος εντοπιστής των πόρων της περιοχής («URL») που δείχνει την περιοχή που προήλθατε ακριβώς από και στον οποίο URL εσείς πηγαίνει μετά από να επισκεφτεί την περιοχή μας
Η μηχανή αναζήτησης εσείς χρησιμοποιεί
Διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου σας (η «IP»)
Μπισκότα
Η περιοχή μας χρησιμοποιεί τα μπισκότα και τις παρόμοιες τεχνολογίες προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία σε απευθείας σύνδεση χρηστών σας. Ένα μπισκότο είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου στοιχείων, το οποίο αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας που προσδιορίζει μεμονωμένα τη μηχανή αναζήτησης σας. Τα μπισκότα μπορούν επίσης να περιλάβουν περισσότερες εξατομικευμένες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση IP σας, τύπος μηχανών αναζήτησης, ο κεντρικός υπολογιστής ο υπολογιστής που σας καταγράφεται επάνω, ο κώδικας περιοχής και ο ταχυδρομικός κώδικας που συνδέονται με τον κεντρικό υπολογιστή σας και το όνομά σας για να σας καλωσορίσει πίσω στην περιοχή μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μπισκότα για να εκτελέσουμε τους στόχους όπως: ελεγκτικές συνολικές μετρικές χρήσης περιοχών, αποθηκεύοντας και θυσμένος τους κωδικούς πρόσβασής σας (εάν επιτρέπετε σε μας για να κάνετε έτσι), αποθηκεύοντας τον απολογισμό και διαφημιστικός τις προτιμήσεις που έχετε θέσει και προσωποποιώντας τις υπηρεσίες κάνουμε διαθέσιμος σε σας. Εντούτοις, δεν χρησιμοποιούμε τα μπισκότα για να ακολουθήσουμε τις συμπεριφορές ξεφυλλίσματός σας.

Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης είναι αρχικά οργάνωση για να δεχτούν τα μπισκότα, αλλά μπορείτε να επαναρυθμίσετε τη μηχανή αναζήτησης σας για να αρνηθείτε όλα τα μπισκότα ή για να δείξετε πότε ένα μπισκότο στέλνεται. Εντούτοις, μερικές πτυχές της περιοχής μπορούν να μην λειτουργήσουν κατάλληλα εάν εκλέγετε να θέσετε εκτός λειτουργίας τα μπισκότα.

Πώς συλλέγουμε και χρήση των πληροφοριών
Δεν συλλέγουμε οποιοδήποτε σ. ΙΙ για σας εκτός αν το παρέχετε σε μας στις ψηφιακές ιδιότητές μας ή μας δίνετε σε με άλλους τρόπους (π.χ., όταν έρχεστε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών, διαταγή στην περιοχή ή αγοράζετε ένα προϊόν από μας.) Εντούτοις, μπορείτε να απαιτηθείτε για να παρέχετε ορισμένο σ. ΙΙ σε μας όταν εκλέγετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες προϊόντα ή υπηρεσίες διαθέσιμα στην περιοχή, όπως η υποβολή της πιστωτικής κάρτας σας ή άλλων πληροφοριών πληρωμής όταν διατάζοντας και αγοράζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για την περιοχή μας ή επιλέγοντας μέσα για την επιβεβαίωση διαταγής κειμένων SMS.

Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε ορισμένες συνολικές πληροφορίες. Παραδείγματος χάριν, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση IP σας για να εντοπίσουμε τα προβλήματα με τους κεντρικούς υπολογιστές μας, λογισμικό, για να διαχειριστούμε την περιοχή μας και για να συγκεντρώσουμε τις δημογραφικές πληροφορίες.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για ποικίλους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων δραστηριοτήτων:

Οι σκοποί μας
Παραδώστε τα δελτία, τα κινητά ενημερωτικά δελτία προσφορών, ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, τα κινητά μηνύματα, τη στοχοθετημένη διαφήμιση και τις κοινωνικές ανακοινώσεις μέσων
Παρέχετε τα διαλογικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιοχής ή της κινητής εφαρμογής, όπως η αποστολή των επικοινωνιών μάρκετινγκ και άλλης ενημέρωσης σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προωθήσεις
Διαχειριστείτε τις προωθήσεις, τις έρευνες και τις ομάδες εστίασης
Διαγώνιος-πλαίσιο και σύνδεση διαγώνιος-συσκευών
Ενδιαφέρον-βασισμένη διαφήμιση
Βελτιώστε την εμπειρία πελατών
Έρευνα και ανάλυση συμπεριφοράς
Προσωποποιήστε το περιεχόμενο
Εκτελέστε τις απαραίτητες διαδικασίες για να διατηρήσετε τις υπηρεσίες και την περιοχή μας, που περιλαμβάνει για να ανιχνευήσει λάθη τα ζωύφια λογισμικού και τα λειτουργικά προβλήματα για να πραγματοποιήσει την ανάλυση στοιχείων, τη δοκιμή και την έρευνα και για να ελέγξουν και να αναλύσουν τις τάσεις χρήσης και δραστηριότητας

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Τοποθετημένη τοίχος μπαταρία λίθιου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 kweightpower.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
content_copy