Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Production Line
Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Longgang Shenzhen & Yangquan, Shanxi στην Κίνα και τις καλύψεις ένας τομέας 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχουν πάνω από 200 εργαζόμενοι και 15 μέλη υπεύθυνοι για την εφαρμοσμένη μηχανική, τη διαχείριση και τον ποιοτικό έλεγχο. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην κατασκευή 2V, την ελεύθερη lead-acid μπαταρία συντήρησης σειράς 4V, 6V και 12V, την μπαταρία πηκτωμάτων, τη βαθιά μπαταρία κύκλων, την ηλιακή μπαταρία, την μπροστινή μπαταρία πρόσβασης (πήκτωμα), OPzV και την μπαταρία OPzS κ.λπ….
Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
 
 
 
OEM/ODM
Έχουμε τις εκατοντάδες των προτύπων και των προδιαγραφών για την επιλογή, και τα όλα προϊόντα είναι συμμόρφωση με το CE, RoHS και UL. Η ποιότητά μας ελέγχεται αυστηρά σύμφωνα με ISO9001: το ποιοτικό σύστημα του 2008 και κάθε κομμάτι της μπαταρίας μας επιθεωρούνται από τις προηγμένες μηχανές δοκιμής πριν από την αποστολή.
Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
 
R&D

Εκτελούμε τις έρευνες για να βελτιώσουμε την απόδοση, τη θετική σκέψη, το conductiveness και άλλες ιδιότητες των μερών μπαταριών σας από την κάθοδο, την άνοδο και τον ηλεκτρολύτη, στο διαχωριστή/τις μεμβράνες & το σύνδεσμο.

 

Το περιεκτικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας οργάνων δοκιμής υλικών μπαταριών έχει την ευελιξία να υποστηρίξει την τρέχουσα καινοτομία και να συμβαδίσει με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του εργαστηρίου σας που παρέχουν τη χημική και υλική ανάλυση που πρέπει να καινοτομήσετε καλύτερες μπαταρίες για την ασφάλεια, την απόδοση, τη δύναμη, τη μακροζωία, την κλίμακα και το βάρος.

 

Χαρακτηριστικός αναλύει στην κάλυψη Ε&Α μπαταριών: Κάθοδος & ανάλυση και δοκιμή ανόδων - συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηρισμού ανάλυσης αποτυχίας μπαταριών των διαχωριστών, των μεμβρανών & του συνδέσμου - συμπεριλαμβανομένων των μεμβρανών φθοριδίου PVDF/polyvinylidene

Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
 
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Τοποθετημένη τοίχος μπαταρία λίθιου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 kweightpower.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
content_copy