Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βοήθεια των Ολυμπιακών Αγωνών νεολαίας της Σιγκαπούρης και νίκη του καλύτερου προμηθευτή
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-82730578
Επαφή τώρα

Βοήθεια των Ολυμπιακών Αγωνών νεολαίας της Σιγκαπούρης και νίκη του καλύτερου προμηθευτή

2022-12-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βοήθεια των Ολυμπιακών Αγωνών νεολαίας της Σιγκαπούρης και νίκη του καλύτερου προμηθευτή

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βοήθεια των Ολυμπιακών Αγωνών νεολαίας της Σιγκαπούρης και νίκη του καλύτερου προμηθευτή  0

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες νεολαίας του πρώτου καλοκαιριού διοργανώθηκαν στη Σιγκαπούρη. Η Σιγκαπούρη ήταν επίσης η πρώτη χώρα για να κερδίσει το δικαίωμα να φιλοξενηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες νεολαίας.

 

Το Shenzhen kweight παρείχε την προστασία δύναμης UPS για τους Ολυμπιακούς Αγώνες νεολαίας της Σιγκαπούρης και συνόδευσε τη τελετή έναρξης.

 

Η ποιότητα των συντήρηση-ελεύθερων lead-acid batteryhas kweight αναγνωρισμένος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες νεολαίας και κερδισμένος το τιμητικό πιστοποιητικό «του καλύτερου προμηθευτή των προϊόντων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» .kweight νεολαίας της Σιγκαπούρης είναι επίσης ο μόνος προμηθευτής δύναμης.

 

Τα τελευταία χρόνια, Shenzhen kweight έχει φθάσει στη φιλική συνεργασία με τις μεγάλες επιχειρήσεις όπως η Co., το ΕΠΕ και PetroChina υπηρεσίας επικοινωνίας της Κίνας.

Συγχρόνως, περισσότερο από 65% της μεγάλης και μέσου μεγέθους συντήρηση-ελεύθερης lead-acid μπαταρίας τα προϊόντα εξάγονται στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες και περιοχές.

 
 
 
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Τοποθετημένη τοίχος μπαταρία λίθιου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023 kweightpower.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
content_copy